Contacteaza-ne Telefon : 0723 431288
 
PRETURI COMPETITIVE
Urmareste pagina noastra pentru cele mai bune oferte
 
LIVRARI PROMPTE
Cu masinile firmei noastre sau prin curier rapid
 
TRANSPORT GRATUIT
La comenzile de minim 250 lei in toata tara

Despre noi

Magazinele CRISS MARKET se ocupa cu vanzarea cu amanuntul de bunuri de larg consum in magazine specializate precum si cu vanzarea cu ridicata prin reteaua de distributie proprie a companiei si logistica de distributie. 

Compania a fost infiintata in luna februarie 2011, avand la baza capital privat integral romanesc. Echipa de vanzari are o experienta de peste 20 de ani in domeniul comertului cu produse de larg consum pe piata din toata Romania. Portofoliul de produse este alcatuit din cele mai cunoscute branduri de: 

- produse de curatenie (detergenti, detartranti, cloruri, balsamuri, produse pentru curatirea bailor, bucatariilor etc);
- produse cosmetice* (deodorante lichide si solide, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru ingrijire orala, produse pentru ingirjirea pielii, vopsele de par comerciale si profesionale, machiaje, oja etc);
- produse de hartie* (hartie igienica, prosoape de bucatarie, servetele de masa, batistute nazale);
- produse absorbante* (scutece pentru copii, absorbante dama);
- produse consumabile de uz casnic ( saci menajeri; bureti bucatarie, baie, lavete, folii de plastic si aluminiu etc);
- jucarii;
- accesorii si cosmetica auto;
- scule si accesorii pentru gradina;   

- panouri de incalzire - climatizare, adresandu-ne tuturor membrilor unei familii.


   In Romania, consumul mediu pe cap de locuitor, pentru grupele de produse comercializate, este cu mult sub media consumului mediu pe cap de locuitor din Europa. Studii facute de specialisti in marketing, sustin ca aceasta piata este in crestere in Romania. 

Cresterea gradului de civilizatie in Romania, a facut ca pretentiile consumatorului final sa fie mult mai mari. Tendintele acestora sunt de a-si face cumparaturile din magazine modern amenajate, prin sistemul de autoservire si care sa le ofere cat mai multe posibilitati de alegere pentru o a numita categorie de produs. 

  Acestea sunt numai cateva aspecte care au condus la infiintarea magazinului CRISS MARKET, din Tg-Jiu, conceput in conformitate cu cerintele consumatorului. Magazinul cu o suprafata de vanzare de peste 100mp, este amenajat de catre societatea noastra, dotat cu rafturi concepute dupa un design modern si care asigura o expunere a produselor care sa fie pe placul si celor mai pretentiosi consumatori.

    Distributia – o alta activitatea a societatii – este o parte importanta a cifrei de afacerea in cadrul companiei si reprezinta un serviciu suplimentar adus unui portofoliu de clienti (de tip SMK-uri, Magazine Generale, Magazine specializate, En-gross-uri etc ), prin livrarea la punctele de lucru ale acestora ale produselor pentru care, compania are contracte de distributie. Pentru desfasurarea acestei activitati, societatea dispune de 4 masini: autoutilitara Citroen Jumper 3.5 to si trei autoturisme pentru agentii de vanzare.

In prezent societatea are deschis punct de lucru in Tg-Jiu, str Victoriei, nr 223 Parter, locatia magazinului CRISS MARKET; stand en-gross in COMPLEX PALTINIS  din Tg-Jiu.