Contacteaza-ne Telefon : 0723 431288
 
PRETURI COMPETITIVE
Urmareste pagina noastra pentru cele mai bune oferte
 
LIVRARI PROMPTE
Cu masinile firmei noastre sau prin curier rapid
 
TRANSPORT GRATUIT
La comenzile de minim 250 lei in toata tara

Informatii livrare

TIMPUL -  in fizica timpul este definit ca fiind o măsură a duratei evenimentelor, iar in filosofie, timpul este definit ca un flux neîntrerupt, ireversibil, care nu poate curge decât într-o singură direcție.

Calitatea vietii este direct influentata de modul de in care ne administram fiecare ca individ timpul. 

Conceptul magazinului online are ca target dispensarea de indatoririle de achizitionare a acestor produse, a unui numar cat mai mare de oameni, atat in Targu Jiu cat si in orice colt al tarii. Noi avem ca scop sa economisim timpul clientului, sa reducem costurile acestuia facute cu deplasarile la magazine si sa oferim cele mai bune solutii pentru a asigura acestuia un rezultat pozitiv nevoilor sale.

Livrarea in Targu Jiu se face de catre noi, fara taxa de livrare, comanda minima 50 ron – termen de livrare max 3 zile sau urgentele se pot ridica de la magazinul nostru CRISS MARKET din Str. Victoriei, nr. 223P.

Livrarea in alta locatie din Romania se face prin curier (FanCurier) = cost 18 lei (TVA inclus) – comenzile peste 250 ron  - transport GRATUIT – termen de livrare max 7 zile.

Dupa plasarea comenzii – unul dintre operatorii nostri va contacta clientul pentru a stabili detaliile livrarii si-l va informa pe acesta cand se va livra (data, ora).